Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@10:56:20 GMT

فصل دوم سارق روح به شبکه سه می‌رسد

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۵۸۳۷۹۶

فصل دوم سارق روح به شبکه سه می‌رسد

کار مطالعاتی و پژوهش مجموعه تلویزیونی «سارق روح۲» به پایان رسیده و در اواخر پاییز تولید آن شروع می‌شود. ۲۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۱ فرهنگی تلویزیون ، سینما و تئاتر نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، فصل اول «سارق روح» به کارگردانی احمد معظمی از بهمن‌ماه سال گذشته در شبکه پنج سیما پخش شد و تا جمعه پانزدهم تیرماه ادامه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از پخش ضعیف تلویزیونی یک بار دیگر در ایام جام‌جهانی تکرار شد. سریالی که به ظنّ کارشناسان و منتقدین تلویزیون، مهیج و معمایی ساخته شده بود و از یک ایده پژوهش‌محور ناب بهره می‌برد. اما احساس می‌شود نوع برنامه‌ریزی و واگذاری شبکه برای پخش این مجموعه، ضعیف انجام شد و نتوانست مخاطب حداکثری را معطوف خودش کند.

«سارق روح» با محتوایی برگرفته از امنیت نرم و آسیب‌های اجتماعی در فصل دوم به سراغ اعتیاد و باندهای موادمخدر و آسیب‌های اجتماعی همچون عضوگیری فرقه‌های مجازی می‌رود. فرقه‌هایی که بدون اینکه مخاطب بداند چه ترکیبی دارند همه کار می‌کنند تا مخاطب مجازی را به بیراهه ببرند. تهیه‌کننده فصل دوم «سارق روح» به خبرنگار فرهنگی تسنیم،‌گفت: کار مطالعاتی و پژوهش مجموعه تلویزیونی «سارق روح2» به پایان رسیده و در اواخر پاییز تولید آن شروع می‌شود.

وی درباره ترکیب بازیگران سریال، تصریح کرد: اگر به جمع‌بندی مالی با ترکیب بازیگران فصل اول «سارق روح» برسیم همان‌ تیم امنیتی ثابت داستان حضور دارند. البته به فراخور قصه بازیگر جدید دعوت خواهیم کرد.

تهیه‌کننده مجموعه تلویزیونی «سارق‌روح» درباره شرایط پخش این سریال، تصریح کرد: قبول دارم در فصل اول ضعف‌هایی در پخش این سریال وجود داشت که باعث شد حداکثر مخاطب «سارق روح» را ندیده باشند. چرا که اگر مخاطب داستان را از ابتدا دنبال نکرده باشد مثل برخی از سریال‌ها نمی‌تواند از اواسط داستان متوجه سیر مجموعه تلویزیونی بشود. امیدواریم فصل دوم «سارق روح» از همان ابتدا به شبکه سه واگذار شود تا مخاطبین جامعه هدف این مجموعه که جوانان هستند از محتوای آن بهره ببرند.

گفتنی است، دانیال حکیمی، محمود پاک نیت، نگین معتضدی، علیرام نورایی، کمند امیرسلیمانی و.... از جمله بازیگران این سریال هستند در فصل اول «سارق روح» به ایفای نقش پرداخته‌اند.

انتهای پیام/

 

 

 

 

R1515/P1356/S4,34/CT1 واژه های کاربردی مرتبط تلویزیون رسانه ملی شبکه سه

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تلویزیون رسانه ملی شبکه سه تلویزیون رسانه ملی شبکه سه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۳۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟

آفتاب‌‌نیوز :

صفحه اینستاگرامی «صبح سینما» در نقد کیفیت نازل فصول جدید «نون خ» و «زیرخاکی» نوشت: فصل بندی در تمام دنیا شیوه رایجی است. سازندگان یا در ابتدا نقشه راه یک روایت را در چند فصل آماده دارند یا با توجه به اقبال مخاطب مسیری را برای ادامه قصه باز می‌کنند. در سریال‌های کمدی نیز با توجه به اقبال مخاطب فصل‌های بعدی با اتاق فکری مجرب و گروه نویسنگدان خلاق طراحی می‌شود. اما گویا در صدا و سیما فصل بندی و ساخت ادامه یک سریال به چیز‌های دیگری بستگی دارد و در یک لیگ دیگر بازی می‌کنند. مدت‌هاست دیگر نه قصه مهم است و نه لزوم ساخت ادامه آن؛ همین که دوستان هر سال دور هم جمع شوند و یک «چیزی» به نام فصل چندم سر هم کنند کفایت می‌کند. سعید آقاخانی و پژمان جمشیدی هم هستند.

قبول که می‌شود در سریال‌های کمدی پیوستگی را فراموش کرد، اما آیا نباید یک مجموعه ۱۵ قسمتی هدف و قصه‌ای برای ساخت داشته باشد؟ تا کی باید روی موج موفقیت گذشته سوار شد؟ بعضا دیده شده دوست نویسنده تکه‌های بامزه سریال‌های پر مخاطب گذشته همچون «شب‌های برره»، «پایتخت»، «باغ مظفر» و... وصله می‌کند و یک کپی دست چندم و در مواردی درنیامده از آن را به دل قصه‌اش راه می‌دهد.

مخاطب هیچ سکوت می‌کند و گاه تحمل؛ خودتان دلتان برای چیزی که می‌سازید نمی‌سوزد؟ تا کجا می‌خواهید از اعتبار گذشته خرج کنید؟ اگر نمی‌توانید یا نمی‌شود به سراغ کار تازه بروید شاید نتیجه بهتری هم برای شما داشته باشد و هم مخاطب.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • وقتی سرگرمی، قربانی بزرگ شعار دادن می‌شود /چرا «نون خ» در فصل پنجم مورد استقبال قرار نگرفت؟
  • میزبانی شبکه تهران از دختر امپراطور
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • حمله به کنیسه‌ای در پایتخت لهستان با ۳ بمب آتش‌زا
  • فصل دوم مجموعه تلویزیونی «آقای قاضی»
  • گفتگو با تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵»
  • رخنه، آقای قاضی وبدل در آستانه پخش