Web Analytics Made Easy - Statcounter

شب گذشته اولین قسمت مجموعه «ترور خاموش» در حالی به روی آنتن رفت که صحنه‌های کودک همسری، خودکشی و تعقیب و گریز و خشونت در آن به چشم می‌خورد؛ این اقدام صداوسیما مبنی بر پرداختن به خشونت، پیشتر در سریال‌های قبلی مورد انتقاد قرار گرفته بود.

به گزارش ایسنا، احمد معظمی درباره آغاز شوکه‌کننده «ترور خاموش» با صحنه‌های تاثیرگذاری چون ماجرای کودک همسری، خودکشی دانشجویانی که مواد مخدر مصرف کرده بودند و تعقیب و گریزها، توضیح داد: هر سریالی به چک اول نیاز دارد و قلابی که مخاطب را گیر بیندازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه این اتفاقات در جامعه رخ می‌دهد. جلوتر هم که می‌رویم به مسائلی از کف خیابان تا بخش کلان اشاره می‌کنیم. موضوع باند قاچاق و صحنه‌های اکشن هم که داریم.

احمد معظمی کارگردان سریال «ترور خاموش» که به همراه شایسته ایرانی بازیگر این سریال امروز مهمان «سلام صبح بخیر» بودند، در ادامه یادآور شد: در قسمت اول سریال سه قصه متفاوت و جذاب داشتیم که در یک قسمت خرج شده بودند. همه این مسائل هم در راستای خود قصه است و ما هم گریزی به دختری که در سن کم مجبور به ازدواج شده و می‌خواهد لباس عروس خود را نگه دارد زده‌ایم هم پشت کنکوری‌هایی که برای تمرکز و بیدار ماندن دست به گریبان قرص می‌شوند. اینها باید نشان داده شود تا ما به پیاممان در این سریال برسیم. ستاد مبارزه با مواد مخدر باید در خود خانواده ها شکل بگیرد و این اتفاق باید بیفتد.

وی یادآور شد: ما صحنه پرش را با خود بازیگران گرفتیم؛ آن هم بازیگرانی که تجربه بازی جلوی دوربین را نداشتند و من همیشه تلاشم برای استفاده از نیروهای تازه نفس است. سه جوان ما انرژی فوق العاده‌ای برای آن سه صحنه گذاشتند.

معظمی سپس گفت: «سارق روح» در سال ۹۶ حاصل تلاش هومان فاضل و مرتضی اصفهانی بود و تحقیقات این مجموعه سه چهار ماه طول کشید و ما با نویسندگان گفتگوهای بسیاری کردیم تا به این جمع‌بندی برسیم که به چه شکل می‌شود، کار متفاوتی ارائه کرد. این سریال به موضوع فرقه‌ها می‌پرداخت و ابوالفضل صفری (تهیه‌کننده) خیلی برای این مجموعه تلاش کرد. این سریال به شکل هفتگی از شبکه پنج پخش شد و به هر حال کارهای هفتگی به نسبت کارهای هر شبی کمتر دیده می‌شود اما «سارق روح» بینندگان خود را داشت و سال بعد هم از شبکه سه و آی فیلم بازپخش شد.

وی افزود: زمانی که «سارق روح»  را کار می کردیم، جلساتی با فاضل و اصفهانی درباره «ترور خاموش» هم داشتیم و تصمیم گرفتیم به مواد مخدر که دغدغه همه ما است نیز بپردازیم.

شایسته ایرانی ـ  بازیگر «ترور خاموش» با بیان اینکه در دانشگاه آزاد ، تئاتر خوانده است و تجربه های زیادی در این عرصه داشته، گفت: به خاطر علاقه ام به سینما کشیده شدم و از جمله در فیلم «آینه های روبرو» بازی کردم. در تلویزیون خیلی تجربه زیادی نداشتم و اولین سریالم کار طنز سعید آقاخانی بود که طنز و جذاب بود. سال گذشته هم در سریال تاریخی محمدرضا ورزی به نام «ایراندخت» بازی داشتم.

وی افزود: نقش های خیلی خاص و متفاوت برای خانم ها نوشته نمی شود برای همین اگر فیلمنامه ای بخوانم که نقش خاص تری داشته باشد، سعی می کنم قبول کنم. درباره «ترور خاموش» هم اولین چیزی که مرا جذب کرد، موضوع فیلمنامه بود که برایم خیلی مهم بود. چیزی که برای من جذاب بود این بود که با جزییات بیشتری به موضوع پرداخته شده و این جزئی نگری در شخصیت پردازی ها نیز به چشم می خورد. یک ماه برای این کار دورخوانی داشتم و تحقیقاتی درباره نقشم که از قسمت ۵ شروع می شود، داشتم و با نویسنده گپ زدم. این دورخوانی ها کمک کرد تا به ارتباط با کارگردان و کاراکترها برسم.


در ادامه شایسته ایرانی نیز درباره ترکیب بازیگران اظهار کرد: وسواس در انتخاب بازیگران در این سریال زیاد بود و همه بازیگران درست در جای خود قرار گرفتند. دورخوانی قبل از تولید خیلی کمک کرد و باعث شد شناخت بیشتری نسبت به کاراکترها داشته باشیم و بدانیم پارتنر روبرویمان چقدر به نقش نزدیک است و چطور می توانم با او ارتباط بگیرم.

معظمی نیز درباره پربازیگر بودن سریال گفت: تیتراژ کار خیلی برایمان مهم بود تا جایگاه بازیگران حفظ شود و جلسات زیادی در این باره گذاشتیم. به هر حال پریوش نظریه، ستاره اسکندری، پرویز فلاحی پور و سعید راد رل یک های سینما هستند و خیلی برای تیتراژ تلاش کردیم. جای دارد از مهدیار سزاوار که کار تیتراژ را انجام داد تشکر کنم.

وی درباره انتخاب بازیگرانی از جنس ستاره های گذشته مثل بیژن امکانیان، دانیال حکیمی و سعید راد نیز توضیح داد: انتخاب بازیگر یکی از سخت ترین مراحل است. معمولا ترجیح می دهم سراغ بازیگرانی که سر چند کار هستند نروم. بیژن امکانیان همراه و متعهد است دانیال حکیمی و سعید راد هم همینطور. همگی در کارها انرژی می گذارند و به بهتر شدن اثر کمک می کنند.

این کارگردان افزود: این اولین سریال تلویزیونی سعید راد است. تله فیلم «ساعت به وقت صفر» را ۸ سال پیش ساختم که ایشان در آن بازی کرده بودند. سعید راد جزو بازیگرانی است که خیلی روی کار انرژی می گذارد و حتی روزهایی که آفیش نیست سر صحنه می آید و حضور دارد و این به من کارگردان انگیزه می دهد.

وی در خصوص حضور مرتضی اصفهانی نویسنده «شبی که ماه کامل شد» به عنوان مشاور پروژه تاکید کرد: حضور او در کنار پروژه به عنوان مشاور، نعمت به حساب می آید. من لحظه به لحظه در کنار او یاد می گیرم و هدف او یک کار باکیفیت است و طرح هایی به نویسنده ارائه می دهد که مو لای درزش نمی رود. در «سارق روح» و «ترور خاموش» هر روز کنار من بودند و کمک می کردند به ویژه برای صحنه هایی که درک آنها برای من سخت بود.

کارگردان «ترور خاموش» در انتها بیان کرد: ابوالفضل صفری تهیه کنندده سریال چه در «سارق روح» چه در «ترور خاموش» به ما حس امنیت می داد و در جلسات فیلمنامه نیز حاضر بود، جا دارد از مرتضی متولی مشاور تولید، تیم گریم و طراح صحنه و هومان فاضل نویسنده کار تشکر کنم. امیدوارم مردم کار را ببینند، دوست داشته باشند و از آن استقبال کنند.

شایسته ایرانی نیز در پایان گفت: تماشای سریال برای مخاطب سلیقه ای است، اما موضوع «ترور خاموش» بسیار مهم است که همه باید آن را ببینند، پس اگر قسمت اول جذاب بوده یا نبوده پیش داوری نکنند و سریال را ببینند این سریال با جزئیات زیادی ساخته شده و جزو سریالهایی است که لازم و واجب است همه آن را ببیند.

«ترور خاموش» هر شب ساعت ۲۲:۱۵ از شبکه یک سیما روی آنتن می رود و ساعت ۱۲ شب نیز به صورت اچ دی از شبکه تماشا پخش می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ترور خاموش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۹۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!

این روزها سریال‌هایی در راه تلویزیون‌اند و در عین حال برخی از تلویزیونی‌های با قدمت هم با کاری جدید سر از نمایش‌خانگی درمی‌آورند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، پیگیری‌هایی که انجام شده این روزها تلویزیون 52 سریال در حال پیش‌تولید و تولید دارد که از سمتِ سیمافیلم پیش می‌رود و سریال‌هایی هم توسط برخی از سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی پیش می‌رود که به روال گذشته برای پخش از تلویزیون ساخته می‌شوند. 

به طور مثال سریال «بوقچی» که مجموعه تلویزیونی فوتبالی است، البته در دهه‌های گذشته داریوش ارجمند و اکبر عبدی سریال «به سوی افتخار» را با فضای مافیای فوتبال به آنتن تلویزیون رساندند. یا «پژمان» با بازی پژمان جمشیدی و پرداختن به بازیکنان شناخته شده و مصائب و مشکلات‌شان، «سه پنج دو» به گونه‌ای سرمایه‌گذاران و مافیای فوتبال، «آخرین بازی» و «لژیونر» هم جزو دیگر کارهای فوتبالی به شمار می‌رود که تاکنون در ساختار تلویزیون به آنها پرداخته شده است.

البته این روزها «پرویز خان» هم بعد از حضور در جشنواره فیلم فجر و اکران در سینما به شبکه نمایش‌خانگی آمده است.

حالا باید دید «بوقچی» با چه هدفی ساخته شده و تنها قصدِ به هیجان درآوردن مخاطب به واسطه پرداختن به «فوتبال» در یک اثر نمایشی را دارد یا به دنبال اهدافی دیگر است؟

ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟

این سریال در تهران به فیلمبرداری خودش ادامه می‌دهد و پیگیری‌ها نشان می‌دهد تا تیرماه تصویربرداری سریال ادامه خواهد داشت. حسن حبیب‌زاده کارگردانی سریال را برعهده دارد و گفته می‌شود موسسه هنری سوره آن را تهیه می‌کند. در این سریال حسن پورشیرازی، امیر غفارمنش، آرش نوذری، امیر کربلایی‌زاده، شهره سلطانی، رامین ناصر نصیر و بسیاری دیگر از هنرمندان به ایفای نقش می‌پردازند.

اما سریالی دیگر که تلویزیونی‌های قدیم به سمتِ آن رفته‌اند یک سریال فانتزی در حوزه کودک و نوجوان است که برای اولین بار داریوش فرضیایی یا همان عمو پورنگ در برنامه تحویل سال یک خبر کوتاهی از آن داد. سریال «لالایی» که قرار است با بازی او بعد از مدت‌ها غیبت و البته فضایی متفاوت از یکی از پلتفرم‌های نمایش‌‌خانگی پخش شود. 

این سریال به کارگردانی احمد درویشعلی‌پور که سال‌ها با داریوش فرضیایی کار کرده و «سرزمین بالش‌ها» را با او در شبکه نمایش‌خانگی داشت این روزها در اواخر تصویربرداری به سر می‌برند و گروه در تهران مشغول فعالیت‌اند تا اواخر اردیبهشت‌ماه کار به پایان برسد. قرار است این سریال امسال در یکی از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی پخش شود.

امیر کربلایی‌زاده که مدت‌ها از او خبری نیست و بیشتر به آموزش استندآپ کمدی و اجرای تئاتر مشغول است در این سریال به ایفای نقش می‌پردازد و فرهاد بشارتی هم چندی پیش از حضور خود در این سریال خبر داده بود. قطعاً بازگشت داریوش فرضیایی بعد از مدت‌ها با سریالی در شبکه نمایش‌خانگی را می‌توان به فال نیک گرفت، چون خبرها حاکی از همکاری مجدد او با تلویزیون است. 

سریال «لالایی» و نقش‌آفرینی داریوش فرضیایی متفاوت از کارهایی است که تاکنون از او به عنوان کاراکتر عمو پورنگ دیده شده است. در عین حال باید دید با حضور او و هنرمندانی که در «محل گل و بلبل» و برخی از پروژه‌هایی که او و دوستان داریوش فرضیایی فعالیت داشته‌اند می‌تواند اقبال را نسبت به محدود کارهای کودکانه نمایش‌خانگی برگرداند یا خیر.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!
  • «حشاشین» سریالی بر اساس تحریف تاریخ است
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!/ «چه تکاپوی رقت انگیزی»
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۹ نهم کامل
  • دانلود سریال اکازیون قسمت ۶ ششم ( قسمت 6 اکازیون ) با حجم نیمه رایگان
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم
  • اتفاقی که «تانیا» از پشت صحنه «نون خ» فاش کرد